Evde Fizik Tedavi Hizmeti Nasıl Alınır? | Evde Fizik Tedavi Ücretleri

Evde Fizik Tedavi Hizmeti Nasıl Alınır? | Evde Fizik Tedavi Ücretleri

Evde fizik tedavi hizmeti almak istiyor ama nasıl alacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Evde fizik tedavi uygulanıp uygulanmayacağı konusunda da endişeleriniz olabilir. Bu konu hakkında aradığınız tüm detaylar yazımızda. Yazımızı incelediğinizde aklınızda bir soru işareti kalmayacağını umuyoruz.

Özellikle evden çıkmanın zor olduğu durumlarda bu sorular aklınıza gelebilir. Örneğin; felçli hastalara evde fizik tedavi hizmeti nasıl alınır?

Diğer yandan yazımız sadece felçli hastalar ile ilgili değil, çünkü fizyoterapi sadece felç (inme) durumunda değil, bir çok rahatsızlıkta kullanılmaktadır ve bu hizmeti evde alabilirsiniz.

Örneğin; fibromiyalji gibi ciddi bir bel ağrısı ve sırt ağrısına sebep olan bir rahatsızlıkta da evde fizik tedavi hizmeti alabilirsiniz. Ek olarak Fibromiyalji Tedavisindeki En Etkili 4 Yöntem'i anlattığımız konumuzu veya Bel Ağrısına İyi Gelen 5 Doğal Yöntem konumuzu da inceleyebilirsiniz.

Konumuzun içeriğine dönmek gerekirse;

 

Evde Fizik Tedavi Nasıl Yapılır?

Herhangi bir hastalık, rahatsızlık veya ameliyat sonrası fizik tedavi ihtiyacınız doğabilir. Evden herhangi bir klinik veya hastaneye gidişin zor olduğu durumlarda; evde fizik tedavi tercihinde bulunabilirsiniz. Bu durumda aklınıza ilk gelen soru;

"Evde fizik tedavi nasıl yapılır?"

Fizyoterapist tarafından evinizde güvenli bir şekilde uygulanan fizik tedavi hizmeti; evde fizik tedavi olarak adlandırılır. Bunun için ihtiyacınıza uygun bir fizyoterapistten randevu almanız gerekir. Sitemizin ana sayfasındaki arama barını kullanarak bulunduğunuz bölgedeki fizyoterapistleri inceleyebilirsiniz.

evde-fizik-tedavi

Dilerseniz bu bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz:

Evde Fizik Tedavi Randevusu Nasıl Alınır?

Size En Uygun Fizyoterapisti Bulun

Size En Uygun Fizyoterapisti Bulun

Bulunduğunuz lokasyonu yazın ve bölgenizdeki fizyoterapistleri bulun. Randevu takviminden veya telefonla arayarak randevu oluşturun.

Fizyoterapistiniz Sizinle İletişime Geçsin

Fizyoterapistiniz Sizinle İletişime Geçsin

Fizyoterapistiniz aynı gün içinde sizi arar ve detaylı bilgi verir. Ücret bilgisi alabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.

Fizyoterapi Süreci Başlasın

Fizyoterapi Süreci Başlasın

Görüşmenizin olumlu geçmesi halinde vakit kaybetmeden fizyoterapi süreciniz başlatılır.

Hızlı Randevu için Bizi Arayın
Özel Fizyoterapist, Türkiye geneli çalışan bir firmadır. Sizin için en iyi fizyoterapisti seçeceğimizden şüpheniz olmasın.
0850 302 3029

Bu konu hakkında diğer temel sorular şunlar olabilir;

  • Evde fizik tedavi ücreti nedir?
  • Eve gelen fizyoterapist nasıl bulurum?
  • Fizik tedavi cihazları eve getiriliyor mu?
  • En iyi fizyoterapist nasıl bulunur?

gibi temel soruları cevaplamaya çalışacağız.

Fizik tedavi hizmetini alabileceğiniz yöntemler;

  • Hastanelerde (Devlet Hastanesi, üniversite Hastanesi, Özel Hastaneler)
  • Fizik Tedavi Dal Merkezleri
  • Rehabilitasyon Merkezleri
  • Özel Klinikler
  • Evde Fizik Tedavi

Fizik tedavi hizmeti; evde fizyoterapist tarafından güvenli bir şekilde uygulanabilir. Özellikle;

  • Felç, ms, parkinson gibi nörolojik rehabilitasyonda,
  • Kas ve bağ yaralanmalarında (kas yırtığı veya ön çapraz bağ yaralanmaları gibi),
  • Kırık rehabilitasyonunda,
  • Kalça ve diz protezi ameliyatı sonrasında

evden herhangi bir yere gitmenizin zor olduğu durumlarda fizyoterapistin evinize gelmesi son derece avantajlı olabilir.

Diğer yandan sadece ulaşımın zor olduğu durumlarda değil; bel fıtığı ve boyun fıtığı problemlerinde de fizyoterapi hizmetini evde alabilirsiniz. Bel fıtığı ve boyun fıtığı gibi problemlerde manuel terapi uygulayan fizyoterapistler sizin için daha avantajlı olacaktır.

Evde Fizik Tedavi Ücreti Nedir?

Evde fizik tedavi ücreti verilecek hizmete, bölgeye ve fizyoterapiste göre farklılık gösterebilir. 2022 yılı itibariyle evde fizik tedavi ücreti ortalama 300-350 TL civarındadır.

Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerdeki ulaşım problemi düşünüldüğünde evde fizik tedavi zamandan da tarasarruf etmenizi sağlar.

Hızlı Randevu için Bizi Arayın
Özel Fizyoterapist, Türkiye geneli çalışan bir firmadır. Sizin için en iyi fizyoterapisti seçeceğimizden şüpheniz olmasın.
0850 302 3029

Özel fizik tedavi ücretleri hakkında fizyoterapistin kendisiyle görüşmeniz daha kesin sonuç verecektir. Bulunduğunuz bölge, size hizmet verecek fizyoterapiste uzaksa ya da hastanın durumu ağır ise; fizyoterapist ücretleri daha fazla olabilir.

Evde fizyoterapist ücretleri kliniklere göre bir miktar daha fazla olabilir fakat genel olarak ciddi bir fark bulunmamaktadır. Aradaki küçük fark ise; fizyoterapistin ulaşım için harcadığı zaman ve masraftan kaynaklanmaktadır.

Özel Fizyoterapist Ücretleri

Bulunduğunuz bölge, size hizmet verecek fizyoterapiste uzaksa ya da hastanın durumu ağır ise; özel fizyoterapist ücretleri daha fazla olabilir.

Evde Fizik Tedavi Aletleri ve Cihazları

Bir çok kişi hastane veya klinik ortamda gördüğü büyük boyuttaki fizik tedavi cihazları veya aletleri sebebiyle bu hizmeti evde alamayacağını düşünür. Fakat bu durum her zaman için doğru değildir. 

Fizik Tedavi Cihazları

Elektroterapi cihazları olarak geçen bu cihazların; küçük, portatif yani taşınabilir versiyonları da bulunmaktadır.

Evde Fizik Tedavi Cihazları için Örnekler;

evde fizik tedavi cihazları elektroterapi

Hastaneler veya kliniklerde bulunan ve bir dolap büyüklüğündeki elektro terapi cihazları artık bir kumanda kadar küçük halde olabilmektedir.

Boyutunun küçük olması, daha az özellik barındırdığını veya daha güçsüz olduğu göstermez. Üstelik fiyat olarak da bu küçük portatif cihazlar daha pahalı olabilmektedir.

evde fizik tedavi cihazları ultrason

Ek olarak; kurşun ağırlık, theraband, grasston seti, kupa seti, egzersiz yastıkları ve kinesioband gibi fizik tedavi ekipmanları rahatlıkla taşınabilir durumdadır. Fizyoterapist bu ekipmanlar ile klinik ortamını evinize taşıyabilir.

Evde Fizik Tedavi Hareketleri Nasıl Yapılır?

Evde fizik tedavi hareketleri fizyoterapist tarafından yaptırılır. Fakat her şeyden önce fizyoterapist hastalığınızı ve rahatsızlığınızı detaylı olarak değerlendirmelidir.

Hastalığa veya rahatsızlığa göre fizik tedavi hareketlerinde farklılıklar vardır. Fizyoterapist, dikkat edilmesi gereken önemli noktalar hakkında sizi bilgilendirir.

Örneğin; dizlerinde osteoartrit (kireçlenme) şikayeti olan bir hastanın bacak kaslarının kuvvetlendirilmesi gerekebilir fakat bunu yaparken dize yük bindirmeyen egzersizler tercih edilmelidir. Bu sayede dizinize daha fazla zarar vermeden ağrısız bir egzersiz yapabilirsiniz.

Başka bir örnekte ise; bel fıtığı şikayeti olan hastada, bel çevresi kaslarını kuvvetlendirmek gerekebilir ancak bundan önce ağrılı bölgedeki kas spazmını çözmek ve ağrının azaltılması gerekir.

Bunun gibi bir çok örnek sayabiliriz. Bu yüzden fizyoterapist tarafından detaylı olarak değerlendirilmelisiniz.

Ardından seanslar ve seans dışı ev egzersizleri uygun şekilde verilmeli. Ev egzersizleri yapılırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda fizyoterapistiniz sizi bilgilendirecektir.

Evde Fizik Tedavi İstanbul

Evde fizik tedavi İstanbul ilinde bir çok fizyoterapist tarafından verilmektedir. İstanbul için sitemize kayıtlı aktif fizyoterapist sayısı 2021 yılı itibariyle 150'den fazladır.

evde-fizik-tedavi

Dilerseniz bu bağlantıyı kullanarak da ulaşabilirsiniz;

Evde Fizik Tedavi İstanbul

İstanbul ilinde sadece evde değil, klinik ortamda hizmet veren fizyoterapistler de bulunmaktadır. Klinik hizmeti arıyorsanız profil detaylarını inceleyebilirsiniz.

Fizyoterapist seçiminde dikkat etmeniz gerekenler;

  • Fizyoterapistin onaylı olması (İsmin yanında mavi tik olur. Bu mavi tikler fizyoterapistin diplomasının ve iletişim bilgilerinin doğrulandığını gösterir.)
  • Fizyoterapist yorumları ve puan ortalaması
  • Değerlendirme seansının ücretsiz olması
  • Seans ücret aralığı
  • Fizyoterapistin eğitimi ve sahip olduğu sertifikalar gibi.

İstanbul'da görev yapan fizyoterapistlerden örnek vermek gerekirse;

istanbul fizyoterapist Ahmet Taze

Fzt. Ahmet Taze, İstanbul Fizyoterapist

Fizyoterapist Ahmet Taze, İstanbul'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 30 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. İstanbul Bilim Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

İnme(felç), Multiple skleroz(MS), Serebral palsi, Skolyoz, Omurga yaralanmaları, Parkinson, Spina bfida, Muskuler distrofi, Osteoartrit(kireçlenme), Osteoporoz, Bel-Boyun fıtıkları, Sporcu yaralanmaları, Kas yaralanmaları alanlarında evde fizik tedavi hizmeti vermekte.

Manuel terapi, Kupa terapi, Hacamat, Kinezyolojik bantlama ve Kuru iğneleme alanlarında eğitimlere katılım göstermiş ve sertifikalarına sahiptir.

Profil detaylarına buradan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Ahmet Taze


istanbul fizyoterapist Şafak Çevik

Fzt. Şafak Çevik, İstanbul Fizyoterapist

Fizyoterapist Şafak Çevik, İstanbul'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 26 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. 2016 yılı Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  mezunu.

Çalışma hayatına 1 yıl tıp merkezi tecrübesi ile başlaması sayesinde bir çok hasta grubunda tecrübe edinmesini sağladı. Ardından 1 yıl askerlik görevini Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. Şuan İstanbul Pendik’te özel eğitim merkezinde çalışma hayatına devam etmekte ve bunun dışında evde fizik tedavi hizmeti vermekte.

Manuel Terapi, kinezyolojik bantlama, duyu Bütünleme ve uzay terapi eğitimlerine katılım göstermiş ve sertifikalarına sahiptir.

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Şafak Çevik


Hızlı Randevu için Bizi Arayın
Özel Fizyoterapist, Türkiye geneli çalışan bir firmadır. Sizin için en iyi fizyoterapisti seçeceğimizden şüpheniz olmasın.
0850 302 3029

istanbul Fizyoterapist Hatice Türkoğlu evde fizik tedavi

Fzt. Hatice Türkoğlu, İstanbul Fizyoterapist

Fizyoterapist Hatice Türkoğlu, İstanbul'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 7 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. 2017 yılı Acıbadem Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünü 6. bitirerek mezun olmuştur.

4 yıldır aktif olarak ev seanslarına gitmektedir aynı zamanda Ataşehir'de bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışmakta. Nörolojik Rehabilitasyon, Geriatrik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon alanında yoğun olarak hasta almakta.

Kullandığı Tedavi Yöntemleri :

  • Manuel Terapi
  • Elektroterapi
  • Bantlama
  • Masaj
  • Sıcak/Soğuk Uygulama
  • Pilates
  • Egzersiz

Sahip Olduğu Sertifikalar;

  • Hacamat, Sülük ve Kupa Terapisi
  • Bebek Spa ve Masajı
  • Hamile Yogası
  • Kinezyolojik Bantlama Teknikleri
  • Mobilizasyon ve Manipülasyon Teknikleri
  • Konnektif Doku Fizyolojisi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Hatice Türkoğlu

Evde Fizik Tedavi Ankara

Evde fizik tedavi hizmeti Ankara ilinde bir çok fizyoterapist tarafından verilmektedir. Ankara için sitemize kayıtlı aktif fizyoterapist sayısı 2021 yılı itibariyle 50'den fazladır.

Sitemizin ana sayfasında yer alan arama barına Ankara veya bulunduğunuz ilçeyi yazın. Size yakın fizyoterapistleri bulabilirsiniz ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz bu bağlantıyı kullanarak da ulaşabilirsiniz;

Evde Fizik Tedavi Ankara

Ankara ilinde sadece evde değil, klinik ortamda hizmet veren fizyoterapistler de bulunmaktadır. Klinik hizmeti arıyorsanız profil detaylarını inceleyebilirsiniz. Özellikle Çankaya ilçesinde klinik hizmeti almanız da mümkün. Diğer yandan, Etimesgut, Mamak, Sincan, Gölbaşı gibi diğer ilçelerde de evde fizik tedavi hizmeti alabilirsiniz.

Ankara'da görev yapan fizyoterapistlerden örnek vermek gerekirse;

Ankara Fizyoterapist Ümit Akgün evde fizik tedavi

Fzt. Ümit Akgün, Ankara Fizyoterapist

Fizyoterapist Ümit Akgün, Ankara'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 3 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. 2013 yılı Hacettepe Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur. Hacettepe Üniversitesinden yüksek lisansı var.

8 yıldır Ankara'da çalışıyor. Pediatrik ortopedik nörolojik hastalıklarda birçok hasta tedavi etti. 6 ay yurtdışında Polonya'da eğitim aldı. Yurtiçinde çeşitli kurs, kongre ve seminerlerle bilimsel anlamda kendini geliştirmeye ve hastalarına en güncel ve etkili yöntemlerle faydalı olmaya devam ediyor. Ankara'da kliniğinde veya evde fizik tedavi seansı şeklinde hastalarına yardımcı oluyor.

Sahip Olduğu Sertifikalar;

  • Manuel terapi
  • BETY klinik pilates
  • Kuru iğneleme
  • Trigger point
  • Graston
  • Kupa masajı
  • Hacamat kursu
  • Kinesiotape

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Ümit akgün


Ankara Fizyoterapist Ahmet Haktankaçmaz evde fizik tedavi

Fzt. Ahmet Haktankaçmaz, Ankara Fizyoterapist

Fizyoterapist Ahmet Haktankaçmaz, Ankara'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 9 adet yorum bulunmaktadır ve 4.9 yıldız ortalaması vardır. 2019 yılı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

Ortopedik Rehabilitasyon, post-op (ameliyat sonrası) alanında deneyimli. Aynı zamanda; CP, MS, Parkinson, Hemipleji, Parapleji, Kuadripleji gibi nörolojik hastalıklar alanında da deneyimli ve hasta tecrübesi bulunmakta.

Deneyim ve Tecrübeler;

  • Bilecik Devlet Hastanesi - 1 Yıl
  • Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi, Ortopedi Kliniği - 1 Yıl
  • A Life Hospital Kuzey Ankara - 8 Ay - Baş Fizyoterapist

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Emre Can Kara


Hızlı Randevu için Bizi Arayın
Özel Fizyoterapist, Türkiye geneli çalışan bir firmadır. Sizin için en iyi fizyoterapisti seçeceğimizden şüpheniz olmasın.
0850 302 3029

Ankara Fizyoterapist Eylem Deniz Özdemir evde fizik tedavi

Fzt. Eylem Deniz Özdemir, Ankara Fizyoterapist

Fizyoterapist Eylem Deniz Özdemir, Ankara'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 8 adet yorum bulunmaktadır ve 4.9 yıldız ortalaması vardır. 2005 yılı İstanbul Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

1997 yılından beri farklı kliniklerde hizmet vermekte. 2007-2012 arası nörolojik rehabilitasyon ünitesinde, 2012'den itibaren ortopedi kliniğinde cerrahi sonrası ve genel ortopedik rehabilitasyon alanında çalışmakta. 2018 -2019 arasında 8 ay süreyle Afrika, Somali'de genel fizik tedavi alanında Somalili hastalara hizmet verdi.

Sahip Olduğu Sertifikalar;

İnme felç, genel nörolojik hastalar, ortopedik bütün akut, kronik rehabilitasyonda deneyimli ve tercih edilen bir fizyoterapist olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam etmekte.

Sahip Olduğu Sertifikalar;

  • Kinesiotape sertifikası
  • Hacamat, sülük, kupa sertifikası
  • Alfa bioenerji sertifikası
  • Robotik rehabilitasyon sertifikası

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Eylem Deniz Özdemir

Evde Fizik Tedavi İzmir

Evde fizik tedavi hizmeti İzmir'de bir çok fizyoterapist tarafından verilmektedir. İzmir için sitemize kayıtlı aktif fizyoterapist sayısı 2021 yılı itibariyle 50'den fazladır.

Sitemizin ana sayfasında yer alan arama barına İzmir veya bulunduğunuz ilçeyi yazın. Size yakın fizyoterapistleri bulabilirsiniz ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz bu bağlantıyı kullanarak da ulaşabilirsiniz;

Evde Fizik Tedavi İzmir

İzmir ilinde sadece evde değil, klinik ortamda hizmet veren fizyoterapistler de bulunmaktadır. Klinik hizmeti arıyorsanız profil detaylarını inceleyebilirsiniz.

İzmir'in Konak, Alsancak, Bornova, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe gibi merkez ilçelerinin yanı sıra, Seferihisar, çeşme, Menemen ve Aliağa gibi civar ilçelerinde de hizmet alabilirsiniz.

İzmir'de görev yapan fizyoterapistlerden örnek vermek gerekirse;

İzmir Fizyoterapist Oğulcan Siner evde fizik tedavi

Fzt. Oğulcan Siner, İzmir Fizyoterapist

Fizyoterapist Oğulcan Siner, İzmir'de çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 21 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. Dokuz Eylül Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

Hacamat uygulaması, inme tedavisi (felç), parkinson tedavisi, ameliyat sonrası rehabilitasyonu, bel ve boyun fıtığı tedavisi, sporcu yaralanmaları tedavisi gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Sahip Olduğu Sertifikalar;

  • Osteopatik Manuel Terapi
  • Skolyotik Manuel Terapi
  • Kuru İğneleme
  • Hacamat Ve Kupa Masajı
  • Sülük Tedavisi

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Oğulcan Siner


Hızlı Randevu için Bizi Arayın
Özel Fizyoterapist, Türkiye geneli çalışan bir firmadır. Sizin için en iyi fizyoterapisti seçeceğimizden şüpheniz olmasın.
0850 302 3029

İzmir Fizyoterapist Mutlu Sali evde fizik tedavi

Fzt. Mutlu Sali, İzmir Fizyoterapist

Fizyoterapist Mutlu Sali, İzmir'de çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 2 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. 2017 Yılı Pamukkale Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

Şuan İzmir'de kendi kliniğinde ve dileyen hastalarına evde fizik tedavi hizmeti vermekte. Lisans eğitimim dışında hastalarına daha iyi bir tedavi hizmeti sunabilmek için fizik tedavi alanında bir çok eğitim, seminer ve kurslara katılmış bulunmakta.

Sahip Olduğu Sertifikalar;

  • Master Certification in Manuel Therapy
  • Kinesiotape sertifikası
  • Dry Needling , Myofascial Release
  • Kronik ağrı sertifikası

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Kerim Onur Aksel

Evde Fizik Tedavi Bursa

Evde fizik tedavi hizmeti Bursa'da bir çok fizyoterapist tarafından verilmektedir. Bursa için sitemize kayıtlı aktif fizyoterapist sayısı 2021 yılı itibariyle 30'dan fazladır.

Dilerseniz bu bağlantıyı kullanarak da ulaşabilirsiniz;

Sitemizin ana sayfasında yer alan arama barına Bursa veya bulunduğunuz ilçeyi yazın. Size yakın fizyoterapistleri bulabilirsiniz ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz bu bağlantıyı kullanarak da ulaşabilirsiniz;

Evde Fizik Tedavi Bursa

Bursa ilinde sadece evde değil, klinik ortamda hizmet veren fizyoterapistler de bulunmaktadır. Klinik hizmeti arıyorsanız profil detaylarını inceleyebilirsiniz.

Bursa'nın Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım gibi merkez ilçelerinin yanı sıra; Orhangazi, Gemlik, Karacabey, Mudanya, Mustafakemalpaşa gibi civar ilçelerinde de hizmet alabilirsiniz.

Bursa'da görev yapan fizyoterapistlerden örnek vermek gerekirse;

Bursa Fizyoterapist Emre Sayar evde fizik tedavi

Fzt. Emre Sayar, Bursa Fizyoterapist

Fizyoterapist Emre Sayar, Bursa ve Yalova'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 3 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. Dokuz Eylül Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

Hacamat Uygulaması, inme tedavisi (felç), parkinson tedavisi, ameliyat sonrası rehabilitasyonu, bel ve boyun fıtığı tedavisi, sporcu yaralanmaları tedavisi alanlarında hizmet vermektedir.

Sahip Olduğu Sertifikalar;

  • Osteopatik Manuel Terapi
  • Skolyotik Manuel Terapi
  • Kuru İğneleme
  • Hacamat Ve Kupa Masajı
  • Sülük Tedavisi

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Emre Sayar


Fzt. Merve Sekban, Bursa Fizyoterapist

Fizyoterapist Merve Sekban, Bursa'da çalışan ve onaylı fizyoterapistlerden biridir. Profilinde 2 adet yorum bulunmaktadır ve 5 yıldız ortalaması vardır. 2015 yılı Süleyman Demirel Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü mezunudur.

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Vera Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezinde fizyoterapist olarak çalıştı. Şuan Fizyodiyet danışmanlık merkezinde hizmet vermekte.

Profil detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz;

Fzt. Merve Sekban


Hızlı Randevu için Bizi Arayın
Özel Fizyoterapist, Türkiye geneli çalışan bir firmadır. Sizin için en iyi fizyoterapisti seçeceğimizden şüpheniz olmasın.
0850 302 3029
Görüşler (0) Görüş Ekleyin
0

Genel Skor

0 Görüş

Görüş Yazın
Hızlı Randevu
ÜCRETSİZ DEĞERLENDİRME!
Randevu Talebi Oluşturmak için Bizi Arayın.
Hızlı Randevu